Search form

Menu

Jordbær og honning på Kringsminde

12/06/2019 - Kl. 18-21
Sted: 
Kringsmindevej 9, Egeskov v. Fredericia. Bus 6 går lige til døren.
Gratis

Kom til honning og jordbæraften på museumsgården Kringsminde

Sommer er lig med jordbær i Danmark, og den 12. juni kan du smage de dejlige, solmodne bær på Kringsmide, når der er honning og jordbæraften.

Fra kl. 18.00 vil Fredericia og Omegns Biavlerforening begynde at tømme bistaderne, og du kan opleve, hvordan den flydende honning bliver forarbejdet. Når honningen er slynget kan du få en smagsprøve og købe solmodne jordbær med friskslynget honning.
 
På gårdspladsen kan du købe udplantningsplanter til haven, og på marken kan du opleve le-lauget slår med le, og har du lyst, kan du selv prøve kræfter med en le.

Skole-bigården holder åbent hus og har bier i observationsstadet.

Har du lyst til lidt motion inden honning og jordbæraftenen på Kringsminde, kan du tage med på Rands Fjordturen, som starter kl. 16.30 starter ved Besøgscenteret ved Egeskov Kirke. Her vil naturvejleder Bjarne Christensen og menighedsrådet stå klar som guider på turen.

Skulle du have lyst til at starte honning og jordbæraftenen med stegt flæsk og persillesovs, så har du mulighed for det kl. 18.00 på Kringsminde, hvis du forudbestiller på 7210 5105 inden den 7. juni.