Search form

Menu

Oplysninger søges

Billedesamlingen på Lokalhistorisk Arkiv består af ca. 46.000 scannede og registrede billeder, ca. 500.000 negativer og et antal endnu ikke registrede billeder. 

Af og til modtager vi på arkivet billeder, hvor vi ikke kender oplysninger omkring fotograf, datering, motiv eller andet. Disse oplysninger er vigtige, hvis billederne skal kunne bidrage til fortællingen og formidlingen af historien. 

På denne side kan du se et udpluk af sådanne billeder, hvor vi mangler oplysninger. Hvis du kan hjælpe os med disse, kan du sende en mail til arkivets billedregistrator, Lars Nielsen

B 703417: Foto af personalet fra polstermøbelfabrikken DANA

Dette billede er taget i gården til Prinsessegade 11 i 1938, hvor polstermøbelfabrikken DANA var placeret. Billedet er taget til fabrikkens 10 års jubilæum, men vi mangler oplysninger omkring de fleste personer i motivet. De få kendte personer sidder som nr. 1 i første række, Robert Christian Sørensen og ved siden af ham sidder Frede Hansen.

Kan du genkende andre på billedet, eller har du andre oplysninger om billedet, hører vi meget gerne fra dig på mail lars.nielsen@fredericia.dk Husk at henvise til billedenummeret B 703417.